NIEUWS

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe activiteiten

WINNAAR GILDE TROFEE VAN HEERLIJK EN HEERLIJK PUUR NATUUR IJS

Patissier en Broodspecialist van Otten wint de Gilde Trofee van Heerlijk en Heerlijk.

Patissier en Broodspecialist van Otten heeft dinsdag 14 maart 2017 de Gilde Trofee van Heerlijk en Heerlijk mogen ontvangen. Deze prijs heeft van Otten ontvangen, omdat zij op een vernieuwende manier terug zijn gegaan naar de basis van ijsbereiding. Het Puur Natuur bereiden van ijs vereist vakmanschap en precisie en dit is door de collega’s van Heerlijk en Heerlijk bijzonder gewaardeerd. Het Puur Natuur ijsconcept onderscheid zich door geen kunstmatige toe te voegen, geen smaakvervangers en emulgatoren te gebruiken. Als kwaliteits-ijsbereider maakt van Otten het ijs van eerlijke grondstoffen, verse melk van de boer, vers fruit, eigen gemaakte caramel en canache, composities van vers fruit en vanille Madagaskar. Dit vraagt echter wel de nodige expertise, passie en voorbereiding in de ambachtelijke ijssalon van van Otten.

Heerlijk & Heerlijk is dan ook van mening dat het Puur Natuur ijsconcept het Gilde Goud verdient. De ijsbereiders van Patissier Broodspecialist van Otten waren blij en trots met deze prijs. Gilde Goud wordt uitgereikt aan bijzondere innoverende producten om bakkers uit te dagen voor een intensieve productontwikkeling met als doel om het aller-lekkerste product te maken. En dat proef je tekens weer!