Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe activiteiten

Klaas Noordzij en Annelies Voortman hebben tijdens de nationale vakwedstrijden in Drachten de 1e, 2e en 3e plaats behaald met de Meergranenbroodjes, Meergranenbrood, Witbrood, Tarwe vloerbrood, Weihnachtsstol, Vruchtenschelpje en Amandel banketstaaf. Een extra eerste prijs was er voor de Weihnachtsstol en Tarwevloerbrood, die de hoogste score behaalden van deze klasse. Het niveau van de 1200 […]

LEES MEER

SVEN KRAMER REIKT FELBEGEERDE STERREN UIT AAN PATISSIER EN BROODSPECIALIST VAN OTTEN TIJDENS DERDE NATIONAAL BAKKERIJ GALA. Op 21 april is tijdens het derde Nationaal Bakkerij Gala in Studio 21 in Hilversum de uitslag van de landelijke verkiezing Bakker met Ster bekend gemaakt. Patissier en Broodspecialist van Otten uit Enter, Goor en Almelo kreeg uit […]

LEES MEER

Patissier en Broodspecialist Van Otten heeft de bakkerij in Enter vernieuwd. Met de nieuwste ovens, waarbij net als vroeger warmte door stenen wordt overgebracht. Puur ambachtelijk en daardoor bijzonder van smaak. De nieuwe bakkerij heeft een open karakter gekregen, doordat muren zijn weggehaald ontstaat er een doorkijk naar de bakkerij. De klanten kunnen zo mee […]

LEES MEER