NIEUWS

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe activiteiten

NIEUWE BAKKERIJ

Patissier en Broodspecialist Van Otten heeft de bakkerij in Enter vernieuwd. Met de nieuwste ovens, waarbij net als vroeger warmte door stenen wordt overgebracht. Puur ambachtelijk en daardoor bijzonder van smaak. De nieuwe bakkerij heeft een open karakter gekregen, doordat muren zijn weggehaald ontstaat er een doorkijk naar de bakkerij. De klanten kunnen zo mee kijken hoe de producten worden gemaakt.

Al 85 jaar heeft Enter een plaats waar het betere brood en banket gemaakt wordt. In 1928 gestart in de Zuiderstraat en sinds 1990 in de dorpsstraat, heeft de bakkerij zich ontwikkeld tot een modern bedrijf met producten van zowel een bijzondere hoge kwaliteit als uitzonderlijke lekkere smaak. Met een winkel in Enter, Goor, Almelo en Rijssen runnen Eric en Irma Van Otten, als derde generatie bakkers, de patisserie annex broodbakkerij samen met 60 medewerkers. Het team van Van Otten streeft voortdurende naar de beste kwaliteit en innoveert regelmatig vernieuwende lekkernijen.

Veel mensen bezoeken de bakkerswinkel om de ruime keuze en natuurlijk de vele speciale soorten. Door een eigen speciaal bakprocédé kan de bakkerij van Van Otten zich onderscheiden van het grootwinkelbedrijf. Want de constante kwaliteit van de producten, maar ook de bijzondere, ambachtelijke smaak die op die wijze wordt verkregen, is voor veel mensen nog steeds een reden om het brood en banket van de ambachtelijke bakker te verkiezen boven fabrieksmatig gebakken brood. Er wordt dan ook alleen gewerkt met de allerbeste grondstoffen, zonder toegevoegde E-nummers of houdbaarheidspoeders, zodat al het brood en banket puur natuurlijk en een eerlijke hoogstaande ambachtelijke kwaliteit en smaak heeft.

Daarbij is Van Otten aangesloten bij de beste banketbakkersvereniging van Nederland, Heerlijk & Heerlijk, een  garantie dus voor het lekkerste gebak van Nederland!

Tot ziens in de Dorpsstraat 106 of één van onze andere winkels!